Intervju med Personlig Trener, Adele Marlén Tårnes.

Treningstilbud.no er Norges største oversikt over Adele Marlen Tårnes PTPersonlige Trenere og treningssentre. Vi vil i månedene fremover intervjue flere PTer som har registrert seg en profil hos oss. Alle intervjuene vil bli publisert på sosiale medier (Facebook, Twitter, Instagram), samt på våre nettsider! Dette er en unik sjanse for våre PTer til å markedsføre seg selv og nå ut til våre mange tusen følgere og lesere. 

Denne månedens intervju er med Adele Marlén Tårnes. Hun er 24 år og bor i Tromsø og jobber for EVO Fitness. I tillegg til dette er hun den mest populære PTen på Treningtilbud.no akkurat nå, basert på tilbakemeldinger fra brukerne våre.

Kan du gi en kort presentasjon av deg selv?

Jeg heter Adele Marlén Tårnes er 24 år og bor i Tromsø. Jeg har alltid hatt en stor lidenskap for kosthold- og trening, og hvordan man selv kan påvirke kroppen sin på denne måten. Etter å ha utdannet meg til Ernæringsfysiolog og Personlig Trener er jeg så heldig at jeg kan jobbe med min hobby og store lidenskap som Ernæringsrådgiver og Personlig Trener gjennom Evo Fitness og mitt eget foretak Amtphysix.

Hva er dine fokusområder innenfor Personlig Trening? Hva er dine sterke styrker og hvilke kunder er du interessert i?

I tillegg til å hjelpe andre har jeg testet ut mye av teorien på meg selv i praksis for å kvalitetssikre kunnskapen min. Selv har jeg alltid elsket å bevege på meg og spise den maten som jeg vet kroppen min har godt av og jeg har deltatt på flere løp og i fitnesskonkurranser. Når jeg hjelper klienter, tilpasser jeg meg etter deres mål, ønsker og behov.

Hvor fikk du høre om Treningstilbud.no og hvor lenge har du hatt en aktiv profil hos oss? 

Jeg fant Treningstilbud.no gjennom Facebook og har hatt aktiv profil i én måned.

Adele Marlen Tårnes trener

Mange lurer på om man er nødt å være medlem av ett treningssenter for å ha en Personlig Trener. Hvordan fungerer dette? Og hvordan forholder f.eks EVO Fitness og de andre treningskjedene seg til dette? 

For å kunne trene med PT på Evo og i de andre store kjedene må man være medlem. Det som er så fint på Evo er at man slipper bindingstiden, så man kan være medlem hos oss akkurat så lenge som man selv ønsker.

TT.no kjenner til at en rekke treningssenter har samarbeidsavtaler med lokale personlige trenere, så det er muligheter for egne avtaler selv om du ikke er medlem av det aktuelle senteret. Dette bør PT informere om på sin profil.

Se Adele Marlen Tårnes sin profil på treningstilbud.no her.

Ett meget viktig element i dagens markedsføring er sosiale medier. Hvordan markedsfører du deg selv som Personlig Trener? Og har du eventuelt tips til andre PTer om hvordan man kan markedsføre seg selv som PT?

Jeg markedsfører meg selv gjennom Evo Fitness hvor jeg jobber i tillegg til sosiale medier som Instagram og Facebook.

Adele har koblet opp sin Instagramkonto med Treningstilbud.no, og har oppgitt http://www.treningstilbud.no/personlig-trener/amtphysix/ som sin webadresse. Dette gir henne relevant trafikk, og potensielle kunder:

Adele Marlen Tårnes personlig trener

Per dags dato er du Treningstilbud.no sin mest populære trener, både ut ifra rangering og det faktum at du har fått kundehenvendelser. Vi ser også at du har fått mange gode tilbakemeldinger fra dine kunder på din profilside. Har du bedt dem om å skrive en anbefaling eller har kundene gjort dette uoppfordret? 

Både og- noe er skrevet frivillig og noe er skrevet etter at jeg har tipset om den nye siden min hos dere.

Sjansen for salg øker betraktelig om du får tidligere kunder til å legge igjen sin suksesshistorie med deg som PT.

Hva syntes du er bra med tjenesten og hvor ser du at vi har ett forbedringspotensial?

Jeg liker tjenesten fordi man kan nå ut til nye kundegrupper over hele landet.

Vil du anbefale www.treningstilbud.no til andre Personlige Trenere i Norge og hvorfor?

Ja, jeg vil absolutt anbefale tjenesten videre til andre Personlige Trenere for å nå ut til flere potensielle kunder!

Adele Marlen Tårnes personlig trener

Se Adele Marlen Tårnes sin PT-profil her!

One thought on “Intervju med Personlig Trener, Adele Marlén Tårnes.

  1. Hei,

    Jeg ønsker å kunne la meg intervjue, da jeg tenker at dette er en fin markedsføringsmulighet.

    Mvh.
    Morten Olsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>