Les Mills SH’BAM

Treningstilbud.no har oversikten over hvor du kan trene SH’BAM på treningssenter i Norge:

Zumba har vært en del av norske sentre i lang tid, men nå er det partytimen SH’BAM™ Shbamsom har tatt over. For det føles litt som du er på en fest når du omringes av dansegalde mennesker med glimt i øye som spretter rundt til det siste fra hitlistene. Det kan til tider føles som om du er på en trendy, men dansbar nattklubb i New York. Konseptet er enkelt - Slipp stjernen løs i deg!

Dette er dansetimen over alle dansetimer. Dette er for deg som vil svette, danse og ha det gøy. Hver tredje måned slipper  LES MILLS™ (som eier SH’BAM-konseptet) ut  et nytt 45-minutters variert danseprogram med ny musikk og ny koreografi.  Treningsformen er moderat til intens, og i tilegg til å forbedre kroppsbeherskele og koordinasjon kan du forvente å brenne mellom 500 og 600 kcal.

En standardtime

Som nevnt varer en SH’BAM-time i 45 minutter, og har tolv forsjellige sanger. Hver sang har en unik koreografi. Det høres kanskje komplisert ut, men det er tilrettelagt slik at alle skal kunne klare det, og de som mestrer det kan virkelig slippe dansfoten løs.
En standardtime begynner med oppvarming hvor instruktøreren  får skuldre, bryst, bein, hofter og til og med fingrene i sving.
Videre følger en 35-minutters danseseanse, med morsome dansekombinasjoner til alt fra Ricky Martin-sanger du danset og sang til foran speilet gjennom ungdomstiden, til den nyeste hiten til Ke$ha. Tiden flyr når du har det gøy, og når det er slutt vil du bare mer. Timen avsluttes med en fem minutters tøye-seanse.

Treningsfordeler med SH’BAM

  • Trening basert på intervaller
  • Forbrenn fett selv ved moderat intensitet
  • Lær nye dansebevegelser
  • Forbedre din koordinasjon
  • Gøy trening som gir positiv effekt og selvtillit

En time for alle

Dansetrinnene i SH’BAM er tilrettelagt slik at alle uavhengig av kjønn og alder skal kunne klare det. Selv om du kanskje ikke er den med best motorikk, rytme og koordinasjon har det mindre å si, for instruktøren lærer deg den grunnleggende koreokrafien du trenger for å komme deg gjennom dansen. Hvor mye inensitet og bevegelser du tillegger er opp til deg selv. Her er det mange måter å gjøre det på, så lenge du holder deg innenfor de helt enkle grunnbevegelsene.

Hvis du synes dansing er en gøy treningsform er det ingenting i veien for at du går på SH’BAM tre ganger i uken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>