Treningssentrene med best studentrabatt

Treningssenter med best studentrabattTilbudene gjennom Studentsamskipnaden er
billig og bra, men hvor mange ganger har du ikke
som student irriteret deg over at du må stå i kø for
å slippe til på treningsapparater?

Treningstilbud.no har sett på saken, og sammenlignet studentprisene til øvrige aktører i Norges fem største byer.  Det er ikke så dyrt som du tror!

Studentskipnaden billigst, men ikke best?

Trondheim er Norges største studentby, og hvis du studerer ved for eksempel NTNU, kan du trene ved SIT Gløshaugen, SIT Dragvoll eller ved SIT Portalen og kun betale 830 kr semesteret (eller en mndpris på 166 kr/mnd). Det er ingen tvil om at dette er det desidert beste tilbudet om du utelukkende ser på pris, men baksiden er at du må trene på det noen vil kalle umennenskelige tidspunkt, for i å det hele tatt kunne slippe til på treningsapparatene.  Både Bergen og Oslo har lignende studenttilbud for en svært billig penge. På SIB Årstad, SIB Fantofthallen, SIB Lehmkuhlhallen , SIB Studentsenteret og SIB Vektertorget kan du trene til 990 kr semestert (198 kr/mnd), mens i Oslo kan du trene på studentsentrene Blindern Athletica, Domus Athletica, Centrum Athletica og Nydalen Athletica til 850 kr semesteret (eller 155 kr/mnd).

Vanlige treningssenter med gode studenttilbud

I utgangspunktet er det ingen treningssenter i Norges tre største byer som kan matche prisene til studentskibnadene, men man er nødt til å ta i betraktning tilgang til utstyr som for mange er viktig. I studenthovedstaden Trondheim tilbyr Nidarø Treningssenter Spektrum studenter å trene for 259 kr/mnd. I Bergen tilbyr sentrumsnære treningssenter som Nr 1 FitnessXpress Sandviken treningsabbonement til 279 kr/mnd uavhengig av om du er student eller ikke. I Oslo er konkurransen stor, men Friskis & Svettis-kjeden tilbyr studentmedlemskap til 183 kr/mnd (+200 kr medlemskontigent). Du kan da trene på alle sentrene de har tilgjengelig i Oslo, og dekker gruppetrening i sal, spinning og styrkerom.

De siste årene har Studentsamskibnaden presset prisene på trening noe opp, og da er billigkjeder som iTrain, EVO og Fitness Xpress reelle alternativ for studenter. Elixia og SATS har også studentilbud, men blir ofte for dyrt for en vanlig student med mindre man bruker gruppetimer hyppig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>