Personlig trener Oslo

Treningstilbud.no er en gratis tjeneste og vi er stolte av å kunne tilby Norges største oversikt over personlige trenere og treningssentre! Søkemotoren vi har utviklet gjør det lett for deg som forbruker å finne frem i jungelen av personlige trenere. Ved å skrive inn postnummer/stedsnavn, vil søkemotoren lete frem de trenerne som passer ditt behov best  - i nærheten av der du bor! På en enkel måte kan du som forbruker sortere PT’ene etter; pris, anbefalinger fra andre kunder eller andre søkekriterier.

Treningstilbud.no i samarbeid med Utleiemeglerguiden.no En gratis, uforpliktende, og landsdekkende anbudstjeneste som hjelper deg å finne riktig utleiemegler tilpasset ditt behov.

[Oppdatert 28.06.2018]

Treningstilbud.no anbefaler :

Tor Erik StavåKjetil LarsenHelene Drage, Sigrid Skjerven Holmelid,

Våre personlige trenere i Oslo: Marius Martinsen, Linn Christin RisvangAnniken Hauge, Atle Molina, Paal Erik HusbyTina Tinken Lines, Aleksander Olestad (Sørumsand), Amy Gibson (Langhus), Simen SundeAnniken Myrseth, Christina Halle, Thorvald JacobsenNick-Robin Kleppe, Robert StrandebøLars Olav Løndal (Asker), Camilla Alida StrømAli Raza Mustafa, Mari Krogshus, Nils SchaugCharlotte Bjørge, Christine RundbråtenRonny Skoglund, Elisabeth Emanuelson, Silje Helen VedøyHenriette VestlyLinda Cedell, Erland Engelsrud Andresen, Kim Sypriansen, Jeanett Bjerke, Henrik Michael GuhaTonje Melheim NæssMonika Jarzembowska, Siw SkjervoldSigrid Skjerven, Daniel Kulstad, Harald Janssen, Nina Glosli Edvardsen, Veronika Torvik Svensli Johannessen,Gina Sophie Engebr etsenHeidi WintervoldAsbjørn MoeSasha Kalaba, Marcus Joseffson, Monica Temmen, Natasja Chantell GrellandErland Engelsrud Andresen og Chris Jacobsen.

Hva er en PT?

Sliter du med å komme i gang med treningen? Eller sliter du med under- eller overvekt, dårlige knær eller kanskje en vond rygg? Kanskje du sliter med motivasjon eller ønsker å komme et steg videre? Enten du er erfaren, uerfaren, gammel eller ung – en personlig trener vil som oftest kunne hjelpe deg.

For oversikt over personlige trenere i Oslo se her

Personlig trening er et voksende fagfelt i Norge og utdannede PT’er innehar bred Personlig trener Oslokunnskap og erfaring innenfor områder som kosthold, kondisjonstrening, styrketrening, opptrening etter skader og fysiske tester og målinger. I tillegg er motivasjon og kommunikasjon en viktig del av utdannelsen. De fleste treningssentre har krav om at deres personlige trenere er utdannet og PT’ene er derfor ofte faglig dyktige og inspirerende.

Dersom du har tenkt å benytte deg av en personlig trener, bør du være oppmerksom på at det kan være tildels store forskjeller i prisene fra senter til senter. Prisene varierer fra kr 500,-  til opp mot kr 1000,- pr. time. Skal du ha en “kjendis-PT” kan prisen fort komme opp mot kr 2000,- pr. time. Uansett prisklasse kan dette være løsningen for å bryte terskelen med å “komme seg over dørstokka”.

Treningssenter i Oslo som tilbyr Personlig Trening

Hvorfor bruke en personlig trener?

Det kan være mange grunner til å leie inn en personlig trener. Sliter du med motivasjonen eller har resultatene stagnert? Hva annet kan en PT hjelpe deg med?

 • Raskere resultater
 • Mer effektiv trening
 • Ernæringsoppfølging
 • Hjelp til styrketrening
 • Få økt kunnskap om trening
 • Rehabilitere skader
 • Motivasjon til å komme igang
 • Få økt bevegelighet
 • Å gå ned i vekt
 • Å øke muskelmasse
 • Få en strammere kropp
 • Mer markerte muskler
 • Kondisjon

En personlig trener vil gjerne også “pushe” deg til å ta ut det “lille” ekstra. De vil også korrigere øvelsene du utfører slik at disse blir utført korrekt og gir maksimalt utbytte. Med andre ord; det kan være mange gode grunner til å vurdere en PT.

Vi i treningstilbud.no har derfor laget en oversikt over personlige trenere i Norge som gir god oversikt over tilbudene- og ikke minst prisnivåene i alle Norges største byer!

Trykk her for å se oversikten over PTer i Oslo

Ønsker du å utdanne deg som personlig trener?

De siste årene har bruken av personlige trenere økt voldsomt og mange går med en drøm om å utdanne seg som personlig trener. Det kan være flere gode grunner for at folk ønsker seg dette. Mange utdanner seg naturligvis som PT fordi de brenner for treningen og ønsker å lære/undervise andre mennesker om dette. Men det er faktisk en god del som også utdanner seg som PT av personlige grunner. Dette kan være for å øke sin personlige kunnskap om trening og for å dra nytte av denne kunnskapen i hverdagen.

Personlige egenskaper

Som PT bør du være flink med mennesker, god til å samarbeide, ha gode kommunikasjonsevner og være utadvendt. Dette er viktig fordi en sentral del av jobben er å snakke med og forstå behovene til sine klienter. Du bør dessuten være flink til å motivere forskjellige mennesker på en engasjerende måte.

Som personlig trener må du ha inngående interesse for trening.  Man bør også ha en generell god helse og være noenlunde godt trent. Dette er dog ikke et kriterium, noen av Norges beste personlige trenere er helt vanlige mennesker, men med spesielle personlige egenskaper som får andre personer til  å innse og tro at de også kan nå sine mål. Sist men ikke minst må en personlig trener ha godt humør og en god holdning – da er du allerede langt på vei.

Det er selvsagt en fordel med erfaring og kunnskap innen trening, men den brede faglige kunnskapen om trening oppnår du ved å utdanne deg som personlig trener.

Utdanningsteder

Dersom du går med en drøm om å bli personlig trener, er det relativt bredt utvalg av folkehøgskoler, universiteter og høgskoler som tilbyr denne utdannelsen.

GoStudy er et av stedene du kan studere dette og de tilbyr utdannelse verden rundt: Bali, Cuba, Oslo, Bergen, Sydney, USA, Mexico og Verbier.

Et annet eksempel er Gatewaycollege som er en av aktørene med lengst erfaring med norske høgskolestudier i idrett på Bali.

Andre steder som tilby PT utdannelse er: Axelsons, NIH (Norges Idrettshøgskole eller AFPT (Akademiet for personlig trening). Sistnevnte tilbyr i tillegg til vanlig PT utdannelse også webstudier, samt videreutdanning: “Elite trainer”, “Weight trainer og “Rehab trainer”. Undervisningstedene de tilbyr er: Miami, Oslo, Malaga, Oslo, Bergen, Stavanger og Fredrikstad. Du kan lese mer om dette på her.

Mange PT’er har bakgrunn som idrettsutøvere, mens andre gjerne har har sin bakgrunn innen fysioterapi eller idrettsfag. Andre har studert “personlig trener”, da enten på universitets- eller høyskolenivå. Det er også flere treningssenterkjeder som tilbyr dette, da enten i samarbeid med utdanningsinstitusjoner eller i egen regi. Et eksempel på dette er SATS.

Opptakskrav

Opptakskravet kan varierer fra studiested. Endel krever generell studiekompetanse, mens andre krever tilleggsutdanning i idrettsfag

Lønn

Dette varier og er avhenging av flere faktorer. Spesialisering, ansiennitet, hvor du jobber og hvilke by du jobber i, antall kurs og utdanning er noen av faktorene som spiller inn. Lønnen varier også om du er ansatt ved et treningssenter eller jobber som selvstendig næringsdrivende. Når man jobber på et treningsstudio jobber man på provisjon, så jo større kundemassen din er, jo høyere lønn vil du kunne oppnå.

Nyttige lenker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>