Categories
Diverse

Woodtox er et middel mot mit, morr, stokkmaur og stripet borebille

I tillegg til å beskytte treet mot sopp og råte, undertrykker Woodtox et pågående angrep fra treborende insekter. I tillegg forhindrer det nye insektangrep. Det er et bedre alternativ enn Mito eller Protox og anbefalt av ledende soppeksperter og skadedyrbekjempere.

Utviklet i Vest

Bergensbedriften Rentox utviklet trebehandlingen Woodtox, og med sin kompetanse på sopp- og råteskader har de kommet frem til en behandling som virkelig fungerer. Også nordmenn godkjenner dette midlet. Offentlig dokumenterte studier tyder på at den kontrollerer treborende insekter, sopp og råte. borebille middel Det er ikke nødvendig for alle fond som selges i Norge å ha denne godkjenningen.

Mange ulike forpakninger

I tillegg til sprayflasken med håndpumpe, finnes Woodtox i 5-liters og 20-liters kanner.

Sprutbar impregneringsmiddel for tre

Bruk av enkelt verneutstyr, som vernebriller, pustemaske, hansker, og unngå hudeksponering er tilstrekkelig for Woodtox, et av få midler som er godkjent for sprøyting på tre av privatpersoner.

Midlet inneholder i tillegg til soppmidler også et høyt anerkjent insektmiddel, som er bestemt av en av Norges fremste hussoppeksperter. Nemlig permetrin. Woodtox er unik ved at den trenger inn i ubehandlet tre, og utsetter insektene, larvene og eggene for permetrin. Bruk av dette produktet dreper insektene ved direkte kontakt.

Fordi midlet trekker godt inn i treverket, vil det også virke over tid og forhindre at nye angrep oppstår. Dessuten er permetrin svært avvisende for insekter, så de vil være mindre tilbøyelige til å oppholde seg i nærheten av woodtox-impregnerte områder.

Kan overmales. Overmaling av treverket etter omtrent en time er vanligvis mulig fordi det trekker godt inn i treverket. Som et resultat kan du beskytte treverket enda mer, og vite at insekter inni vil dø, og det vil fortsette å virke i lang tid. Likeledes hvis malingen flasser av senere.

Hvor kan Woodtox kjøpes?

Det er mange norske butikker som selger Woodtox over disk, men du finner de beste prisene på nett. Skadedyrproffen.no er for tiden Norges beste nettbutikk etter pris.