Er du interessert eller kjenner noen som er lidenskapelig opptatt av trening?

TreningsbloggTreningstilbud.no har store ambisjoner fremover og ønsker å knytte til seg flere skribenter! Er du glad i trening, trender, helse og liker å skrive? Da er det kanskje nettopp deg vi søker!

Treningstilbud.no vokser stadig i popularitet og har Norges største oversikt over treningssentre! Vi har utviklet en søkemotor som gjør det mulig for deg som forbruker å finne frem i «jungelen» av treningstilbud i ditt nærområde. Ved å taste inn postnummer og hva du ønsker å trene, finner tjenesten de nærmeste tilbudene. Du kan så rangere resultatene ut ifra bl.a. pris, navn, anmeldelser fra andre forbrukere.
Vi ønsker parallelt å bygge opp en aktiv blogg om trening. Det kan være alt fra trening generelt, trender, kosthold og ernæring, personlig trenere, CrossFit m.m. Til dette trenger vi flere bloggere.

Hvorfor bli skribent hos oss?

- Du får en unik mulighet til å profilere deg selv og ditt navn igjennom treningstilbud.no – Norges største oversikt over treningssentre!
- Alle bloggere får sin egen profil på treningstilbud.no
- Skaffe deg erfaring som kan komme godt med ved fremtidig jobbsøking
- Komme inn i et flott miljø av skribenter som brenner for trening

Hva vi ser etter:

- Folk som behersker grunnleggende norsk rettskrivning.
- Folk som har tid til å bidra aktivt å skrive min 1-2 tekster pr. måned
- Folk som er genuint interessert i trening og helse og liker å skrive

Høres dette interessant ut? I så tilfelle ber vi deg om å sende en kort nyhetssak (200-300 ord) i tillegg til litt informasjon om deg selv til kontakt@treningstilbud.no 

Treningstilbud.no drives på frivillig basis, så det er med andre ord ingen godtgjørelse for å bidra, men du får til gjengjeld verdifull erfaring som skribent og en unik mulighet til å promotere deg selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>