Treningssenter Kristiansand

Treningstilbud.no er en gratis tjeneste og vi er stolte av å kunne tilby norges største oversikt over treningssentre! Søkemotoren vi har utviklet gjør det lett for deg som forbruker å finne frem i jungelen av treningstilbud. Ved å skrive inn postnummer/stedsnavn og en eller flere ønskede aktiviteter, vil søkemotoren lete frem de treningstilbudene som passer deg best  - i nærheten av der du bor! På en enkel måte kan forbrukeren sortere tilbudene etter; pris, popularitet eller andre søkekriterier.

Om Kristiansand

Treningssenter KristiansandKristiansand er en by og kommune i Vest-Agder fylke. Byen er Norges femte største by og har ca 85 000 innbyggere pr. 1. november 2013. Kristiansand grenser til Vennesla og Birkenes i nord, Lillasand i øst og Søgne og Sogndalen i vest.

Kristiansand har masse å by når det gjelder innendørs treningstilbud. Bl.a kan det nevnes: crossfit, klatring, svømming, vekløftning, yoga, pilates, squash og mye mer!

Kristiansand er en kommune i Vest-Agder og består av poststedene: 
Flekkerøy, Hamresanden, Kardemomme By, Kjevik, Kristiansand S, Mosby og Tveit.

Trykk for å se trening som tilbys i Kristansand og omegn :

Crossfit i Kristiansand og omegn

Crossfit er ikke et spesifikt fitness program, derimot et forsøk på å optimalisere alle de fysiske egenskapene hos et menneske. Veldig kort kan Crossfit beskriver med “konstante og varierte funksjonelle øvelser som er utfort med høy hastighet”. Variert trening fører til en allsidig og gjennomtrent kropp. Med funksjonelle øvelser mener mat at de er naturlige. Man kombinerer turnøvelser, olympiske løft og kondisjon som utformes i ulike programmer, hvor det er konstant variasjon.

Her kan du trene Crossfit i Kristiansand og omegn:

Crossfit Kristiansand.

Yoga i Kristiansand og omegn

Yoga er en felles betegnelse av kroppslige og mentale teknikker med tilknytning til de indiske religionene hinduisme og buddhisme. Yoga kan beskrives som et mangfoldig fenomen. Det handler om fokusering og konsentrasjon, ta kontroll over eget mentalt og kroppslig liv, sansebegjør og mental aktivitet faller til ro.

Det finnes mange ulike grener innenfor yoga f.eks bikram, hatha, ashtanga, iyengar, power yoga, kripalu, sivananda, virya, kundulini, yin m.m.

Kunne du tenkt deg å begynne med yoga? Her er noen utvalgte tilbydere av yoga i Kristiansand og omegn:

Yoga Vidya, Yoga i sentrum, GoBalanse.

Squash i Kristiansand og omegn

Squash er en innendørs racketsport. Det er en fysisk krevende sport med høy intensitet. I 2003 kåret Forbes squash til “the worlds healthiest sport”. Det er ikke uvanlig å forbrenne mellom 700-1000 kalorier i løpet av en time.

Navnet squash kommer fra den myke ballen som brukes i spillet. Det spilles vanligvis mellom to spillere, men også noen ganger av fire personer i “doublekamper”. Banen har fire vegger, standariserte racketer og en gummiball.

Her kan du spille squash i Kristiansand og omegn:

Søm Squash, Gimletroll, KSI (Kristiansand Studentidrettslag), Vigørhallen.

Pilates i Kristiansand

Pilates er en form for fysisk trening med fokus på kroppskontroll og stabilitet. Det utføres med rolige og skånsomme øvelser. Utøveren er hele tiden i bevegelse under treningen og stopper ikke opp i statiske posisjoner, alt i takt med rolig innpust og utpust.

Det er en form for styrketrening, men ikke med fokus på å bygge muskler. Fokuset er imidlertidig indre støttemuskulatur, statisk- og ikke dynamisk styrke. Det var Josef Pilates som utviklet metoden tidlig på 1900-tallet og kalte det “contrology” fordi han mente at man brukte tankekraft for å kontrollere musklene.

Lyst å begynne med pilates? Vi har funnet noen av stedene som tilbyr pilates i Kristiansand og omegn:

Elixia, Pilatespust, Sharrons Dansestudio, Kristiansands Turnforening.

Svømmehaller i Kristiansand og omegn

Svømming er en effektiv måte å trene på. Man forbrenner ca 600-800 kalorier per time ved hurtig brystsvømming. Noen mener at svømming kombinert med styrketrening på land er den beste mosjonen. Det styrker skjelett og ledd og forebygger mot benskjørthet.

Nedenfor finner du utvalge svømmehaller i Kristansand og omegn:

Aquarama, Gimlebadet, Spicheren treningssenter.

Personlig trener Kristiansand

Å bestille en personlig trener på et treningssenter er ekstratjeneste du må betale relativt mye for. Mens medlemskapet typisk kan koste mellom kr. 400-600, kan én enkelttime hos en PT koste over over det dobbelte. Og skal man ha såkalte “kjendis PT’ene”, kan man fort komme opp i over kr 2000,- pr. time. Men for mange kan dette være løsningen for å bryte terskelen med å “komme seg over dørstokka”.

Våre Personlige Trenere i Kristiansand :

Linda Borgan

En rekke treningssentre i Kristiansand og omegn tilbyr personlig trener:

Elixia, Fresh Fitness, Solsiden PT-Senter, Bare Trening, Stamina HOT.

One thought on “Treningssenter Kristiansand

 1. HEI
  Jeg underviser i Intutiv Hatha Yoga I sommer kommer den superflinke engelske Amir til Sørlandet. VELKOMMEN !

  KUNDALINI YOGA med AMIR, internasjonalt anerkjent yoga lærer 12-17 juli i Gjeving. Et sommerparadis (mellom Risør og Tvedestrand)

  Amir Jaan er den beste yogalæreren jeg noensinne har opplevd. Han har utviklet sin egen unike yoga-form, basert på Kundalini yoga En yogatime er aldri kortere enn 2 t, og inneholder alt fra mer dynamiske øvelser til dyp avspenning, og dyptgående pusteøvelser. Det blir morgenyoga på stranden og fri sommerferie tid inntil ny yogatime om ettermiddagen.
  Amir kommer hit før han drar til YOGAFESTIVALEN på Angsbacka i Sverige. Her er det en liten trivelig gjeng, og deilig med sjøen, stranden,båtturer, bål og sjakusi på verandaen (alltid 38grader). Og billigere enn i Sverige, og kort reise vei.

  Er det mulig for deg å videresende dette til dine studenter ?
  Og kanskje har du lyst å bli med selv ?
  VELKOMMEN !

  Se også facebook : arrangementer

  Yoga klem
  Bente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>