3 Naprapat


Naprapat


Hva gjør en Naprapat?
En naprapat behandler mennesker med lidelser i muskler og ledd uavhengig om det er idretts eller arbeidsrelatert.
Typiske skader og symptom
Hodepine, vedvarende svimmelhet, nakkeplager, skulderplager, armplager, ryggplager, seteplager, og/eller diverse idrettsskader.
Diagnostisering og Behandling
Etter innledende samtaler med pasienten, klargjør naprapaten en undersøkelse der det utføres ulike tester for å kunne stille en diagnose. Når det gjelder ryggsmerter er det ofte vanskelig å peke på en enkeltforliggende årsak. Som regel er det flere faktorer som spiller inn, og dette er en naprapat spesialist på å undersøke. En naprapat benytter hovedsaklg hender, og kombinerer ulike manipulasjonsteknikker for raskest mulig effekt. Det er kombinasjonen av disse teknikken som definerer naprapatyrket.
En naprapat benytter i stor grad manuelle teknikker som manipulasjon, mobilisering, triggerpunktsbehandling, tøyning, masssasje og i noen tilfeller elektroterapi

Vi har registrerte er i .
Gjennomsnittelig timepris i er kroner, som er .


Treningstilbud.no er en gratis tjeneste og vi er stolte av å kunne tilby Norges største oversikt over ! Søkemotoren vi har utviklet gjør det lett for deg som forbruker å finne frem i jungelen av . Ved å skrive inn postnummer, vil søkemotoren lete frem de trenerne som passer ditt behov best - i nærheten av der du bor! På en enkel måte kan du som forbruker sortere PT’ene etter; pris, anbefalinger fra andre kunder eller andre søkekriterier.


Filter og sorteringAntall
Snittpris fra
Fordeling

Våre er