Categories
Diverse

Hva du kan gjøre for å bli kvitt mus i veggen

For å forhindre skade på hjemmet ditt, må du vite hvordan du eliminerer mus i veggene dine.

En mus er søt. I hjemmet ditt kan mus forårsake mye skade, spesielt hvis de kommer inn i veggene. En infestasjon av mus kan spre seg raskt med en hunnmus som føder 5 til 10 kull per år. I tillegg til å skade bygningsstrukturer, tygger mus også på møbler og til og med elektriske ledninger. Du kan også få lus, lopper og flått fra dem.

Her er noen vanlige spørsmål om museproblemer i huset ditt, sammen med tips om å bli kvitt mus og hindre dem i å komme inn igjen. Ta kontakt med et topp skadedyrbekjempelsesfirma for umiddelbar hjelp:

Hva får mus til å komme inn i hjemmet mitt?

Et museangrep betyr ikke at hjemmet ditt er skittent eller trenger reparasjon. Mus kan gå inn i alle bygninger for å finne mat, varme og ly når været faller utenfor. Ulike inngangspunkter som sprekker i fundamenter, hull i sidespor og hull rundt vinduer og dører kan brukes av gnagere.
Kan mus klatre på vegger?

Som et resultat er rotter og mus til og med i stand til å klatre på vertikale overflater med grove teksturer. I tillegg til å hoppe opp til 18 tommer, kan de slippe gjennom overraskende små sprekker og hull, noe som gjør dem svært vanskelige å fange.
Hvis jeg har mus i veggene, hvordan vet jeg om de er der?

De mørkeste, ubebodde områdene i hjemmet ditt, som krypkjeller, luftkanaler og vegghuler, er de mest sannsynlige stedene for mus å bo. Siden mus har en tendens til å holde seg skjult i løpet av dagslyset, kan du ha et angrep lenge før du observerer noen mus. Museproblemer kan oppdages av følgende tegn.

Vegger eller gulvbord rasler eller skraper
Hull i pappesker, gammelt stoff eller matbeholdere
Små, mørke frøliknende dråper
Uvanlig ammoniakklignende lukt
Reder laget av myke, strimlede materialer kan oppbevares i sjeldent brukte deler av hjemmet ditt (under skap, bak hvitevarer, i kjellere osv.).
Det er spor på støvete gulv fra føtter og hale


Skiltene kan sees overalt hvor maten er lagret, langs gulvplanker, og til og med i krypkjeller og kjellere.
Hva du kan gjøre for å bli kvitt mus i vegger

Du kan bli kvitt mus i vegger hvis du har funnet ut at du har et museproblem.
Set Traps

Til tross for fremskritt innen teknologi, er musefeller fortsatt den mest effektive måten å fange gnagere på. For å eliminere mus fra et hjem, bruk snapfeller i stedet for giftlokker hvis du vil ha en dødelig felle. Veggene dine trenger ikke å være fylt med døde mus eller råtnende forfall. Når du mistenker museaktivitet, sett agnfeller med peanøttsmør på veggene. Noen ganger kan mus komme forbi feller som er utelatt i det fri, så du må kanskje bore inn i gipsveggen noen centimeter fra gulvet og plassere en felle der.
Ring en utrydder

Et museangrep kan være vanskelig å utrydde, så ikke bor mer enn ett hull før du ringer et skadedyrfirma. Et selskap som spesialiserer seg på fjerning av mus fra vegger vil gjøre minst mulig skade på huset ditt. Videre kan de bidra til å forhindre nye angrep ved å sikre inngangspunkter.